O echipa de succes!

ECHIPA AVOCATI

Suntem o echipa formata din avocati titulari, cu experienta. Am pornit pe drumul dreptatii in urma cu 13 ani cu un mic birou de avocatura. In timp, echipa noastra a crescut si biroul nostru a ajuns la 5 avocati specializati pe diverse domenii, gata sa isi puna la dispozitie toate cunostintele si experienta la dispozitia clientilor.      

Prin intermediul nostru puteti recurge si la procedura medierii pentru solutionarea diferendelor pe cale amiabila, procedura care, pe langa faptul ca rezolva conflictul in mod rapid fara a pierde timpul ce se pierde in mod normal cu procesul, are cheltuieli mici sau, in cazul in care procesul a inceput, duce la recuperarea taxelor de timbru.

Pe masura ce a trecut timpul si experienta noastra a crescut, am simtit nevoie de a ne diversifica serviciile. Asa cum fiecare om are preferinte, tot asa si in domeniul dreptului: unii prefera dreptul penal, altii dreptul civil, dreptul familiei, dreptul comercial sau spetele de tip administrativ. Astfel, extinderea devenind o necesitate, am alcatuit echipe bine inchegate, avocatii titulari din cadrul biroului avand multi ani de experienta in domeniul juridic.

Ca si forma de organizare am preferat cabinetele grupate de avocati, in acest fel  colaborarea dintre noi nu presupune subordonare ci, mai degraba cooperare, toti avocatii din cadrul birourilor fiind avocati titulari. Astfel am reusit sa cumulam doar experienta fara a avea onorarii raportate la nivelul marimii unei societati de avocatura la care am ajuns, dimensiune ce este in continua expansiune.

Ca avocat, este greu, poate imposibil ca prin prisma meseriei, in cadrul colaborarilor sa nu empatizezi cu persoanele carora le aperi interese. De cele mai multe ori, pe langa colaborarea profesionala se incheaga si o relatie de amicitie, mai ales ca unele spete dureaza chiar si ani de zile.

Cu toate acestea, sau mai bine spus, si pentru ca se intampla acest lucru, tinuti de secretul profesional, puteti fi siguri ca atat ceea ce discutati cu noi ramane doar intre avocat si client cat si faptul ca veti fi informati sincer si corect inca de la inceput de situatia in care va aflati din punct de vedere juridic si de sansele pe care le aveti in eventualitatea unui proces.

Puteti fi siguri ca depunem toate eforturile si vom face tot ce se poate din punct de vedere legal pentru a va apara interesele.

Contactati-ne acum!


Scrieti echipei noastre de avocati!

* completarea datelor marcate cu acest simbol este obligatorie.

Trimite

Mesajul a fost trimis.
Veti fi contactat in cel mai scurt posibil!
Va rugam, completati toate datele necesare.

Avantaje

1

Avem ani de experienta in domeniul juridic

Suntem o echipa bine inchegata, majoritatea avocatilor titulari avand multi ani de experienta in domeniul juridic.

2

Peste 200 procese noi pe an

Biroul nostru de avocati are o rata mare de castig a proceselor pe o arie extinsa de competente juridice.

3

Cunostinte aprofundate
despre mediul legislativ

Activitatea noastra zilnica in cadrul unei echipe ne determina sa fim la curent cu toate modificarile legislative.

4

O echipa de
profesionisti

Avem alaturi de noi profesionisti de top: experti contabili, notari, traducatori autorizati, asiguratori, agenti de leasing, etc.

O echipa de profesionisti

“Garantam ca veti fi informati sincer si corect inca de la inceput de situatia in care va aflati din punct de vedere juridic si de sansele pe care le aveti in eventualitatea unui proces.”

“Puteti fi siguri ca depunem toate eforturile si vom face tot ce se poate din punct de vedere legal pentru a va apara interesele.”

Membrii Biroului de Avocati